Olaszországi nyaralás 2019-ben - Tim Travel Kft olasz utazási iroda
1065 Budapest, Podmaniczky u. 15. Tel.: (36-1) 7888 196 Tel/fax: (36-1) 322-5320 E-mail: info@timtravel.hu
Ny: H-P: 09.30-16.30, SZ-V: zárva

FREE BEACH CAMPING / MARINA DI BIBBONA - Toszkán kempingek

Megközelíthető autóvalÚszómedenceKert

Fekvése: kellemes hangulatú kemping, amely közvetlenül a tenger partján található. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően – a tenger és egy csodálatos fenyves között terül el, amely összeköti Marina di Bibbona-t Marina di Cecina-val – tökéletes hely a természet közelségét kedvelőknek. Mivel autókkal itt ti los a közlekedés, a fenyves remek lehetőséget nyújt jogginghoz és kerékpározáshoz, hosszú sétákhoz, lovagláshoz (az istálló 1km-re van). Egy kirándulás Bolgheri környékére, vagy a számtalan etruszk rom egyikének megtekintése érdekes programnak ígérkezik. Toscana művészeti és történelmi szempontból egyaránt rengeteg érdekes látnivalóval szolgál
Szolgáltatások: recepció, ba, étterem, étel elviteli lehetőség, szupermarket, bazár, medencék felnott ek és gyermekek részére, ping-pong, röplabda és foci pálya, autómosó, két horgásztó, Acquagym órák, animáció és szórakoztató programok minden korosztály részére, sportt evékenységek, játékok és táncos estek júliusban és augusztusban, fakultatí v kirándulásokra befizetési lehetőség (közvetlenül a kemping recepcióján)
Happy Classic:
a Happy Camp legelső házai 6 felnőtt személy számára megfelelő színvonalon nyújtanak kényelmes nyaralási lehetőséget. A mobilház 2 szobából áll, az egyik franciaágyas a másikban egy egyszemélyes ágy és egy emeletes ágy található. Egy további fekhely a nappaliban található, az ülőgarnitúrából alakítható át. A konyhában található egy gáztűzhely 4 gázégővel, egy kis hűtőszekrény, konnektorok, valamint felszerelés 6 személy részére az evőeszköztől az edényekig. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC van. A mobil házak minden ablakára szúnyoghálót szereltek. A házhoz kívül tartoznak még a kényelmes kerti bútorok, azaz asztal, székek, napernyő, 2 nyugágy, és grillsütő (ahol a kemping ezt engedélyezi).

Happy Standard: Új építésű mobilház, tágas és világos, modern és barátságos berendezéssel, az ott honosság érzetét keltve. A házban egy franciaágyas szoba, valamint egy másik szoba található, ahol kényelmesen elfér két felnőtt és egy gyermek. További egy fekhely kialakítására van lehetőség a ház nappalijában, az ülőgarnitúra átalakításával. A konyhában található egy gáztűzhely 4 gázégővel, egy kis hűtőszekrény pici mélyhűtő rekesszel, konnektorok, valamint felszerelés 6 személy részére. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC van. A házhoz tartoznak még a kerti bútorok, azaz asztal, székek, napernyő, 2 nyugágy.

Akciós ajánlataink